Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sadaya pangguna, kami bakal ngalaksanakeun padamel langit-langit aprico / aula ageung, aula alit sareng foyer aula ageung, sareng langit-langit ruang paméran anu tahan gempa, sareng ngalereskeun padamelan pikeun manjangan hirup fasilitasna ..

[Jadwal panutupanana dijadwalkeun: Januari 2022 dugi Pébruari 1 (direncanakeun)]

Rincianna nyaétaKlik di dieuPunten parios langkung seueur.

Garis alat

Ruang paméran tiasa dibagi dua atanapi tilu gumantung kana skala paméran.

Anjeun tiasa nyiptakeun rohangan nyalira ku nyusun panel paméran jenis rel.Éta tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan sapertos paméran sareng ceramah.

Poto kamar paméran
Format rally
Poto kamar paméran
Format paméran

Sateuacan nganggo

  • Kusabab éta sanés struktur tahan sora, aya larangan gumantung kana kontén panggunaan.Punten parios nalika ngémutan panggunaan sanés paméran, ceramah, sareng bengkel.Éta henteu tiasa dianggo ku volume anu nyaring sapertos maénkeun alat musik atanapi karaoke. (Terbatas pikeun BGM minimum.)
  • Henteu mungkin pikeun sacara lengkep ngarobih spésifikasi konperénsi, ceramah, jst. Kana spésifikasi partai.
  • Posisi dimana panel paméran anu tiasa dipindahkeun dipasang teu tiasa dirobih sadidinten.
  • Pikeun kagunaan paméran, spéker sapertos mikropon teu tiasa dianggo.
  • Tiasa ogé pikeun nyambungkeun aula alit sareng ruang paméran (kagunaan terpadu). (Perlu nginjeum katégori anu sami dina dinten anu sami.)

Kapasitas / alat

Pamakéan Pamakéan

Fasilitas

  • 2.3 panel paméran (W3.1 x H46m)
  • 200 gantungan gambar
  • 100 tempat paméran sareng anu sanésna

* Dina hal pamisah panggunaan, jumlahna bakal robih.

Anggo pikeun rapat

Kapasitas

  • Hungkul korsi: 400 korsi
  • Meja sareng korsi: 200 korsi

Fasilitas

  • Tahap saderhana
  • Podium, moderator
  • Sakumpulan alat audio (kalebet 3 mikropon nirkabel) sareng anu sanésna

Perkawis ruang tunggu

Sing saha anu nganggo rohangan paméran tiasa nganggo rohangan persiapan gratis.
* Upami ruang paméran dibagi, éta bakal dibagi sareng kelompok sanés.

Ngeunaan ruang persiapan ruang paméranPDF

Ngeunaan pantry

* Tiasa dianggo ukur pikeun rapat.
* Kusabab éta dibagi sareng aula alit, punten ngadamel reservasi sateuacanna.

  • kulkas
  • Mesin és, jst.
  • Henteu kénging babakaran

Inpormasi ngeunaan jalan asup (halaman jasa)

* Kusabab éta dibagi sareng kamar, éta moal tiasa ditingalkeun dina tempatna saatos dibawa atanapi di luar.
* Mangga lebetkeun tina lawang parkir di sisi kantor pos di tukangeun Aplico.

  • Lokasi: BXNUMXF
  • Wates jangkungna: 2.8m

Pola tata perenah

[Pola paméran 1] Sadaya kamar dianggo

[Pola paméran 1] Gambar tata ruang pikeun sadaya kamar
  • Daérah: sakitar 338 méter pasagi
  • Eksténsi panel paméran: Kira-kira 138m

[Pola paméran 2] Dibagi jadi dua

[Pola paméran 2] Gambar perenah pikeun kagunaan XNUMX-pamisah

Ruang paméran A

  • Daérah: sakitar 166 méter pasagi
  • Eksténsi panel paméran: Kira-kira 69m

Ruang paméran B

  • Daérah: sakitar 171 méter pasagi
  • Eksténsi panel paméran: Kira-kira 69m

[Pola paméran 3] Anggo dina XNUMX divisi

[Pola paméran 3] Gambar tata ruang ngagunakeun XNUMX babagian

Ruang paméran 1

  • Daérah: sakitar 83 méter pasagi
  • Eksténsi panel paméran: Kira-kira 40m

Ruang paméran 2

  • Sakitar 166 méter pasagi
  • Eksténsi panel paméran: Kira-kira 62m

Ruang paméran 3

  • Sakitar 88 méter pasagi
  • Eksténsi panel paméran: Kira-kira 40m

[Pola rapat] Kuliah / bengkel (ngagunakeun rapat)

[Pola rapat] Gambar tata ruang ceramah / bengkel (dianggo pikeun rapat)
  • Daérah: 362 méter pasagi

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
kabéh kamar Anggo sadidinten hungkul 28,000 / 28,000
Dibagi jadi dua (A / B) 14,000 / 14,000
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX) 8,000 / 8,000
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX) 12,000 / 12,000
papanggihan 10,000 / 12,000 20,000 / 24,000 30,000 / 36,000 60,000 / 72,000
Penjualan produk 15,000 / 18,000 30,000 / 36,000 45,000 / 54,000 90,000 / 108,000

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
kabéh kamar Anggo sadidinten hungkul 33,600 / 33,600
Dibagi jadi dua (A / B) 16,800 / 16,800
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX) 9,600 / 9,600
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX) 14,400 / 14,400
papanggihan 12,000 / 14,400 24,000 / 28,800 36,000 / 43,200 72,000 / 86,400
Penjualan produk 15,000 / 18,000 30,000 / 36,000 45,000 / 54,000 90,000 / 108,000

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Ruang paméran (rapat) Daptar peralatan / peralatan tambahan AncillaryPDF

Ruang paméran (paméran) Daptar biaya peralatan / peralatan ancillaryPDF

Tata ruang, ruang tunggu, jst.

Gambar tata ruang ruang paméran, ruang persiapan, jst.

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup