Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Festival Teater Magome Bunshimura

Logo Festival Teater Magome Bunshimura

"Magome Bunshimura" anu pernah aya di daérah Sanno / Magome.
Sarjana pujangga sareng panyair terkenal sapertos Chiyo Uno, Yasunari Kawabata, sareng Sakutaro Hagiwara cicing di sakitar Shiro Ozaki, sareng aranjeunna langkung jero silih tukeur bari silih mangaruhan karya masing-masing.
"Magome Bunshimura Theatre Festival" mangrupikeun proyék berbasis komunitas anu diluncurkeun pikeun ngenalkeun karya-karya seniman anu aya hubunganana sareng Ota Ward sareng seni teater sapertos téater sareng jogét.