Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment
AsosiasiAula Peringatan Sanno Kusado

Ngeunaan rekrutmen pamilon pikeun sési leumpang kalayan naroskeun léngkah Bunshi Magome

Aula Peringatan Ota Ward Sanno Kusado

Rekrutmen pamilon pikeun wisata leumpang "Tokutomi Soho sareng jalma politik sareng bisnis Ota Ward" ku naroskeun dina jejak Bunshi Magome

Baheula, jalma-jalma ti dunya politik sareng bisnis netep di Omori Sanno sareng berinteraksi sareng Tokutomi Soho.Kami bakal nunjukkeun tempat anu aya hubunganana sareng politikus Keigo Kiyoura sareng Katsura, sareng pangusaha Eiichi Shibusawa sareng Keita Goto.

 

Panukang (XNUMX Maret)

tanggal kajadian

Minggu, XNUMX Méi XNUMX ① XNUMX:XNUMX dugi ka XNUMX:XNUMX ② XNUMX:XNUMX dugi ka XNUMX:XNUMX

tempat pasamoan Dihareupeun lawang Aula Peringatan Sanno Sodo di Ota Ward (rapat)

Guru

Kurator Aula Peringatan Sanno Sosudo, Ota Ward

Fee Éntri

Gratis
Kapasitas Kapasitas XNUMX jalma unggal waktos (Upami kapasitasna dilangkungan, undian)
Bates waktos aplikasi Kedah sumping dugi ka Jumaah, XNUMX April XNUMX
Kumaha cara ngalamar

Punten daptar ku "kartu pos balik-balik" (XNUMX jalma per kartu pos) atanapi "FAX".

Punten eusian kode pos, nami (furigana), umur, sareng nomer telepon teras kirimkeun ka alamat di handap.

* Punten lebetkeun nami sareng alamat anjeun dina kartu pos.

* Upami anjeun daptar ku fax, punten pastikeun lebetkeun nomer fax kanggo balesan.

* Jadwalna tiasa dirobih atanapi acara tiasa dibatalkeun gumantung kana status inféksi coronavirus.
* Ngaran sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa dipasihkeun ka instansi pamaréntah umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.

Tujuan aplikasi

お 問 合 せ

XNUMX-XNUMX-XNUMX Pusat, Ota-ku, XNUMX-XNUMX, Aula Peringatan Ota-ku Ryuko "Leumpang dina undak usuk Bunshi Magome"

TEL / FAX XNUMX-XNUMX-XNUMX

 

deui ka daptar