Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
AsosiasiWargi urang Plaza

[Penting] 5 Méi (Kemis) Shimomaruko JAZZ Club <Mei> Perhatosan Pembatalan Kinerja Unit Husus NORA

Hatur nuhun parantos nganggo Ota Citizen's Plaza.

Pertunjukan dijadwalkeun kaping 5 Méi (Kemis) di Ota Ward Plaza Aula Kecil.Shimomaruko JAZZ Club <Mei> Unit Husus NORANgeunaan pagelaran éta, kusabab aya kacurigaan yén salah sahiji palaku mangrupikeun kontak caket sareng coronavirus énggal, urang moal tiasa nyegah ngabolaykeun kinerjana dina pertimbangan kasalametan sareng kaamanan konsumén, palaku sareng karyawan kami.

Kami tulus nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun ku saha waé anu ngarepkeun pagelaran éta.

Kami ogé nyungkeun hapunten tina telat dina masihan inpormasi, sareng nyungkeun pangertosan sareng kerjasama anjeun.

Pembayaran balik tikét bakal diumumkeun engké.Punten antosan sakedap dugi ka inpormasi dugi.

Kami bakal teras-terasan nyandak tindakan anu taliti ngalawan panyakit tepa coronavirus énggal sareng narékahan pikeun ngalaksanakeun pagelaran anu aman sareng aman. Kami ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Shimomaruko JAZZ Club <Mei> Unit Husus NORA

[Hubungan]
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Divisi Promosi Budaya sareng Seni TEL: 03-3750-1555 (10: 00-19: 00)

deui ka daptar