Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sadaya pangguna, kami bakal ngalaksanakeun padamel langit-langit aprico / aula ageung, aula alit sareng foyer aula ageung, sareng langit-langit ruang paméran anu tahan gempa, sareng ngalereskeun padamelan pikeun manjangan hirup fasilitasna ..

[Jadwal panutupanana dijadwalkeun: Januari 2022 dugi Pébruari 1 (direncanakeun)]

Rincianna nyaétaKlik di dieuPunten parios langkung seueur.

Garis alat

Dua rohangan latihan anu alit sareng alit idéal pikeun latihan musik sapertos orkestra, paduan suara, sareng band.

Studio Hiji poto
Studio A
Poto Studio B
Studio B

Sateuacan nganggo

  • Kusabab rohangan ieu kanggo kaperluan prakték, éta henteu tiasa dianggo pikeun acara, rapat, atanapi tujuan komérsial sanés, henteu paduli naha éta dibayar atanapi gratis.
  • Éta henteu tiasa dianggo nganggo sapatu (keuneung, sareng sajabana) anu tiasa ngarusak lantai.

Parabot sareng kapasitas

  • Jangkungna siling: Kira-kira 3m
  • Lebar panto: Kira-kira 1.3m
  • Jangkungna panto: Kira-kira 2m
A studio jalma 40 Piano (Yamaha C-5)
40 stand musik, 40 samet, 2 meja, jsb.
* Ngawengku eunteung sareng palang bar.
B studio jalma 15 Piano (Yamaha Tegak YU)
15 stand musik, 15 korsi, 2 meja, jsb.

* Stand musik teu tiasa ditambih.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target
enjing
(9: 30-11: 30)
XNUMX sonten
(12: 00-14: 00)
XNUMX sonten
(14: 30-16: 30)
Peuting XNUMX
(17: 00-19: 00)
Peuting XNUMX
(19: 30-21: 30)
A studio 3,000
B studio 1,500

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target
enjing
(9: 30-11: 30)
XNUMX sonten
(12: 00-14: 00)
XNUMX sonten
(14: 30-16: 30)
Peuting XNUMX
(17: 00-19: 00)
Peuting XNUMX
(19: 30-21: 30)
A studio 3,600
B studio 1,800

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

"Daptar fasilitas sasarengan sareng ongkos panggunaan peralatan"PDF

Tata perenah studio

Gambar perenah studio

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup