Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Aliran panggunaan

Pikeun ngagunakeun fasilitas éta, "Pendaptaran Pangguna Uguisu Net" diperyogikeun.
Kanggo detilna, mangga tingali Sistem Otilisasi Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Pencét di dieu pikeun "Uguisu Net"

Studio mangrupikeun lotre komputer.Mangga parios periode aplikasi, periode konfirmasi anu unggul, sareng periode pamayaran.

Méja rujukan gancang Uguisu lotre net

Daptar pikeun lotre dina Uguisu Net (undian komputer)

Daptar pikeun lotre dina Uguisu Net
(Lotre komputer)
· Tanggal sareng waktos undian
3 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan

Periode aplikasi sareng metode
Daptar pikeun Uguisu Net ti tanggal 4 dugi ka akhir bulan, 15 bulan sateuacan bulan panggunaan

· Panarimaan aplikasi
Internét, telepon, Ota Ward Hall, Jandéla Aplico, atanapi jandéla fasilitas Ota Ward

Meunang periode konfirmasi
Ti tanggal 2 dugi ka 7 bulan anu sami
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)

· Aplikasi aplikasi / tenggat waktos pamayaran
Ti tanggal 2 dugi ka 15 bulan anu sami
Panarimaan aplikasi / tempat pamayaran
Ota Ward Aula / Jandéla Aprico atanapi masing-masing jandéla fasilitas di bangsal
9:00 dugi ka 19:00 (teu kaasup dinten-dinten anu katutup)
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Daptar pikeun dinten kosong saatos lotre réngsé * Pariksa kasadiaan

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre
* Pariksa kasadiaan
Periode aplikasi
Ti tanggal 8 dugi ka dinten panggunaan

· Aplikasi aplikasi / tenggat waktos pamayaran
1. Nalika ngalamar dina Uguisu Net
Pamayaran bakal dilakukeun di Ota Ward Aula / jandéla Aprico atanapi unggal jandéla fasilitas bangsal dina waktos 14 dinten ti tanggal aplikasi.
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos waktos na.)
2. Nalika ngalamar di konter
Mayar dina waktos aplikasi.
Panarimaan aplikasi / tempat pamayaran
Ota Ward Aula / Jandéla Aprico atanapi masing-masing jandéla fasilitas di bangsal
9:00 dugi ka 19:00 (teu kaasup dinten-dinten anu katutup)
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup