Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Konsér siang dinten minggu ku pianis anu énggal sumping dina waktos payun Konsér Aplico Lunch Piano Vol.69 Eriko Gomida

* Kinerja ieu henteu kabuka pikeun hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu, tapi dumasar kana pengumuman kaayaan darurat, éta bakal dilaksanakeun dina 1% kapasitas kanggo waktos ayeuna.
* Pikeun nyebarkeun panyebaran panyakit, baris payun sareng sababaraha korsi moal dianggo.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Mei 10 (Kemis)

Jadwal 12:30 ngamimitian (12:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Pertunjukan (konsér)
Gambar palaku

Eriko Gomida

Pagelaran / lagu

Schubert: Impromptu dina E-flat major Op.90-2, dina G-flat major Op.90-3
JS Bach-Busoni: Chaconne-Ti Partita pikeun Biola Anu Teu Diiring Ku-
Daptar: Impian Cinta No .. 3 S.541
Daptar: Balé No. 2 dina B minor S.171

* Urutan lagu sareng lagu tiasa robih.Punten Catet.

Nu matak

Eriko Gomida

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal mimiti reservasi telepon: 2021 April 8 (Rebo) 18: 10-

Telepon panarimaan reservasi 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, unggal panarimaan jandéla / telepon ti jam 14:00 dina tanggal mimiti reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Aula Ward Ota Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Ngadaptarkeun gratis (ngan aya di lantai 1)

* Reservasi diperyogikeun
* Diaku dimungkinkeun pikeun 4 taun ka luhur

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Eriko Gomida
Saatos lulus ti Sekolah Menengah Musik anu napel sareng Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo, sareng universitas anu sami, anjeunna ngarengsekeun program master di sakola lulusan anu sami sareng kursus soloist Meister di Universitas Nasional Musik Munich Munich.Meunangkeun kualifikasi musisi nasional Jerman.Ayeuna dosen paruh waktu di Universitas Tokyo di Seni Musik Menengah.Sadaya Pasanggiri Musik Siswa Jepang Pasanggiri SMA Divisi SMA tempat kadua.Nampi Grand Prix IMA Music Award di Ishikawa Music Academy sareng ngiringan dina American Aspen Music Festival salaku murid beasiswa taun payun.Tempat kadua dina Kompetisi Musik Mozart Jepang.Minoru Nojima / Yokosuka Piano Competition tempat ka-2.Kenging gelar diploma dina Kompetisi Internasional Mozart.Nampi Tokyo University of the Arts Dojokai Award.Muncul dina konsér rookie pesta suara anu sami (Sogakudo) sareng konsér rookie Yomiuri ka-2 (aula gedé Tokyo Bunka Kaikan).Dilaksanakeun sareng Tokyo Symphony Orchestra, Geidai Philharmonia Orchestra sareng orkestra anu sanés.Di Jérman, Spanyol sareng nagara-nagara sanés, anjeunna parantos kapilih sareng dipaénkeun dina sababaraha konsér sapertos German Music Academy sareng konsér Steinway House-disponsoran.Anyar-anyar ieu, anjeunna parantos maénkeun dina sababaraha konsér musik kamar, kalebet co-dibéntangan ku kapala sélulér Tokyo Philharmonic Orchestra Hiroyuki Kanagi sareng anggota NHK Symphony Orchestra.Anjeunna parantos diajar di handapeun Kyoko Kono, Midori Nohara, Ryoko Fukasawa, Yoshie Takara, Katsumi Ueda, Akiko Ebi, sareng Michael Schäfer.Anjeunna mangrupikeun hakim tina Kompetisi Piano Internasional Chopin di ASIA, Kompetisi Musik Klasik Jepang sareng anu sanés.Narima Pimpinan urang Award dina Kompetisi Piano Internasional Chopin di ASIA.

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup