Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Poto kamar gaya Jepang
Poto kamar gaya Jepang
Poto kamar gaya Jepang

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Aya taman hateup ala Jepang di luar jandéla.
Éta tiasa dianggo pikeun sababaraha kagiatan hobi sapertos rapat, latihan, kumpulan sosial, jogét Jepang, ganti baju, puisi, lagu-lagu rayat, sareng susunan kembang dina suasana anu tenang.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 42 jalma
  • Daérah: Kira-kira 54 méter pasagi (6m x 9m): 35 tikar tatami

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Méja Jepang
  • Bantal jepang
  • tilelep
  • Papan tulis, gantungan jas, jst.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Kamar ala Jepang 1,100 / 1,300 1,700 / 2,000 2,200 / 2,600 5,000 / 5,900

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Kamar ala Jepang 1,300 / 1,600 2,000 / 2,400 2,600 / 3,100 6,000 / 7,100

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar budaya gaya ala Jepang gaya Hutan BudayaPDF

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup