Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan

Kumaha cara nganggo kamar

Aplikasi pikeun lotre fasilitas

<Ati-ati> Métode lotre (*) parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Ngaran Muroba liang
Ruang serbaguna
Sudut paméran
Kamar karajinan Alun-alun Studio olahraga ka-1
Sadaya studio musik
Ruang masak / rohangan seni / kamar ala Jepang
Sadayana ruang rapat / ruang tunggu
Metoda lotre Kami bakal narik seueur di ruang serbaguna Ota Bunkanomori.
* Anjeun moal tiasa ngalamar dina Uguisu Net.
Warbler net
(Lotre komputer)
Mangsa aplikasi / metode Panarimaan ditampi di ruang serbaguna di lantai 9 Ota Bunkanomori tina 20:10 dugi ka 00:XNUMX dina dinten lotre. Ti tanggal 4 dugi ka akhir bulan, 15 bulan sateuacan bulan panggunaan, daptar di Uguisu Net atanapi di unggal jandéla fasilitas di Ota Ward.
Tanggal lotre 6 bulan 1 sateuacan bulan panggunaan (1 dina Januari hungkul) 3 bulan 1 sateuacan bulan panggunaan (1 dina Januari hungkul) 4 bulan 1 sateuacan bulan panggunaan (1 dina Januari hungkul) 3 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan
Mangsa waktos konfirmasi な し Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka kaping 7 bulan anu sami (pembatalan bakal dilakukeun sacara otomatis saatos periode)
Aplikasi kanggo dianggo
· Batas waktos pamayaran
Ti tanggal lotre dugi ka 15 dina bulan anu sami
(Dibatalkeun saatos jaman)
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 15 bulan anu sami
Tempat panarimaan aplikasi
· Waktos resepsi
Leuweung Budaya Daejeon
9:00 dugi ka 19:00 (kalebet dinten Sabtu sareng Minggu)
Leuweung Budaya Daejeon
9:00 dugi ka 19:00 (kalebet dinten Sabtu sareng Minggu)

Fasilitas rapat parsial sareng fasilitas taman di bangsal
9: 00 ~ 17: 00

Aplikasi pikeun fasilitas kosong

<Ati-ati> Métode lotre (*) parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Ngaran Muroba liang
Ruang serbaguna
Sudut paméran
Kamar karajinan Alun-alun Studio olahraga ka-1
Sadaya studio musik
Ruang masak / rohangan seni / kamar ala Jepang
Sadayana ruang rapat / ruang tunggu
Mangsa aplikasi jaman Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 7 dinten sateuacan tanggal panggunaan Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka dinten panggunaan Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 7 dinten sateuacan tanggal panggunaan Ti tanggal 3 bulan 8 bulan sateuacan bulan panggunaan dugi ka dinten panggunaan (3 dinten sateuacan tanggal panggunaan upami ngalamar online)
Aplikasi kanggo dianggo
· Batas waktos pamayaran
Punten mayar dina waktos aplikasi.    Upami anjeun ngadaptar online, éta bakal aya dina 14 dinten ti tanggal aplikasi.
(Nanging, upami éta kirang ti 17 dinten sateuacan tanggal panggunaan, dugi ka 3 dinten sateuacan tanggal panggunaan)
Tempat panarimaan aplikasi
· Waktos resepsi
Leuweung Budaya Daejeon
9:00 dugi ka 19:00 (kalebet dinten Sabtu sareng Minggu)
Leuweung Budaya Daejeon
9:00 dugi ka 19:00 (kalebet dinten Sabtu sareng Minggu)

Fasilitas rapat parsial sareng fasilitas taman di bangsal
9: 00 ~ 17: 00

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Studio Olahraga ka-2 (Pangadilan Squash)
Panarimaan bakal ditampi dina mimitina datang, dilayanan heula di Ota Bunkanomori ti jam 3 énjing tilu dinten sateuacan tanggal panggunaan. (Reservasi telepon tiasa dilakukeun)
Saatos ngadamel reservasi, punten mésér sareng ngadaptar tikét dina mesin vending tikét dina dinten panggunaan.

Uguisu Net mangrupikeun landihan pikeun sistem komputer anu ngagunakeun fasilitas umum di Ota Ward.
Ku ngadaptar sateuacanna, anjeun bakal tiasa ngadaptar pikeun lotre pikeun fasilitas umum ku telepon ngajawab telepon, telepon sélulér, atanapi Internét, atanapi ngadamel reservasi pikeun fasilitas kosong.Salaku tambahan, bahkan anu henteu acan ngadaptar tiasa terang kasadiaan fasilitas tina telepon ngajawab telepon, Internét, sareng faksimili.
Kanggo inpormasi ngeunaan cara ngadaptar sareng cara nganggona, tingali "Uguisu Net Guidebook" atanapi Halaman Wéb Uguisu Net.

Naon Uguisu Net?

Halaman Utama Net Uguisujandéla séjén

Inpormasi ngeunaan Ota Ward Public Facility utilization System (Uguisu Net) (Ota Ward Office Homepage)jandéla séjén

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup