Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Studio musik ka-XNUMX

Poto Studio Musik ka-XNUMX

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Éta tiasa dianggo pikeun paduan suara, latihan alat musik, jogét ballroom, drama, ballet, senam ringan, jst.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 20 jalma
  • Daérah: sakitar 52 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • mesin
  • Korsi
  • Eunteung témbok
  • Stand musik

Alat-alat tambahan (ditagihkeun)

  • Parabot audio
  • Piano Leres
  • Tikar manteng
  • Tikar balét

Catetan

  • Upami anjeun hoyong latihan band, punten bawa alat musik anjeun nyalira.
  • Nalika ngagunakeunana pikeun jogét, sapatu nganggo kancing, tangkal pinus, lilin, sareng sajabana henteu tiasa dianggo.
  • Palanggan bakal diperyogikeun nyiapkeun alas balét pikeun peletakan sareng beberesih dina waktosna.

Studio musik ka-XNUMX

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Studio anu didédikasikeun pikeun musik skala pinuh.
Éta tiasa dianggo pikeun paduan suara, alat musik, sareng latihan band.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 20 jalma
  • Daérah: sakitar 57 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • mesin
  • Korsi
  • Stand musik

Alat-alat tambahan (ditagihkeun)

  • Parabot audio
  • Piano Leres
  • Gitar amp
  • Bass amp
  • keyboard
  • Kendang set jsb.

Catetan

  • Éta henteu tiasa dianggo pikeun ballet, drama, jogét, senam, jogét ballroom, atanapi latihan drum Jepang.

Studio musik ka-XNUMX

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Éta mangrupikeun studio anu nganggo soundproofing ningkat janten anjeun tiasa latihan drum Jepang.
Éta ogé tiasa dianggo pikeun latihan alat musik, balét, jogét ballroom, téater, senam, jst.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 15 jalma
  • Daérah: sakitar 48 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • mesin
  • Korsi
  • Stand musik

Alat-alat tambahan (ditagihkeun)

  • Parabot audio
  • Kendang jepang
  • Tikar manteng jsb.

Catetan

  • Upami anjeun hoyong latihan band, punten bawa alat musik anjeun nyalira.
  • Nalika ngagunakeunana pikeun jogét, sapatu nganggo kancing, tangkal pinus, lilin, sareng sajabana henteu tiasa dianggo.

Inpormasi ngeunaan rencana panggunaan

Studio musik ka-1

Latihan jogét

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Alat-alat sanésna / dibagi Kasét radio MD / CD 1 400
total 400 ~

Latihan piano

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Parabot studio musik Piano Leres 1 500
total 500 ~

Senam (pikeun 5 jalma)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Alat-alat sanésna / dibagi Tikar manteng 1 500
total 500 ~

Studio musik ka-XNUMX

Latihan piano

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Parabot studio musik Piano Leres 1 500
total 500 ~

Latihan band (kalayan vokal)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Parabot studio musik Alat musik disetél 1 2,000
total 2,000 ~

Laku prakték vokal

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Parabot studio musik Sistem alamat umum 1 500
Mikropon dinamis 1 500
total 1,000 ~

Studio musik ka-XNUMX

Latihan jogét

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Alat-alat sanésna / dibagi Kasét radio MD / CD 1 400
total 400 ~

Senam (pikeun 5 jalma)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Alat-alat sanésna / dibagi Tikar manteng 5 500
total 500 ~

Praktek band kuningan

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Fasilitas gratis Korsi 20 0
Stand musik 20 0

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target enjing
(9:30 ~
11:30)
XNUMX sonten
(12:00 ~
14:00)
XNUMX sonten
(14:30 ~
16:30)
Peuting XNUMX
(17:00 ~
19:00)
Peuting XNUMX
(19:30 ~
21:30)
Studio musik ka-1 (20 jalma / 52㎡) 1,400 pigura (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik ka-2 (20 jalma / 57㎡) 1,500 pigura (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik ka-3 (15 jalma / 48㎡) 1,300 pigura (XNUMX jam) XNUMX

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target enjing
(9:30 ~
11:30)
XNUMX sonten
(12:00 ~
14:00)
XNUMX sonten
(14:30 ~
16:30)
Peuting XNUMX
(17:00 ~
19:00)
Peuting XNUMX
(19:30 ~
21:30)
Studio musik ka-1 (20 jalma / 52㎡) 1,700 pigura (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik ka-2 (20 jalma / 57㎡) 1,800 pigura (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik ka-3 (15 jalma / 48㎡) 1,600 pigura (XNUMX jam) XNUMX

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar Peralatan Ancillary Bunka no Mori Music StudioPDF

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup