Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Sudut paméran

Ieu mangrupikeun daérah paméran anu nganggo bagian tina aula lebet di lantai 1.
Éta tiasa dianggo pikeun paméran sapertos lukisan, foto, ornamén, kaligrafi, sareng susunan kembang.

Poto juru paméran
Poto juru paméran

Émbaran dasar

  • Daérah: sakitar 125 méter pasagi
  • Jangkungna: 4 méter

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • 18 panel paméran (1 lambar: lébar 2.1m x jangkungna 3m)
  • Gantungan disetél
  • Meja, korsi
  • Sabuk ngagulung partisi

Catetan

  • Punten perhatoskeun yén paméran éta bakal mandiri.
  • Éta henteu tiasa dijual di juru paméran.
  • Kusabab bagian tina aula lebet bakal dianggo, perlu ngagunakeun paméran ku jalan anu aman.

Alun-alun

Éta mangrupikeun ruang terbuka payuneun fasilitas Ota Bunkanomori.Éta tiasa dianggo pikeun acara skala leutik.

Émbaran dasar

  • Daérah: sakitar 185 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Papan catu daya (papan acara) 1 sirkuit

Catetan

  • Kami henteu ngagaduhan méja, korsi, ténda, jst.Punten nyiapkeun ku nyalira.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Sudut paméran
(Kira-kira 125㎡)
1,500 / 1,800 2,300 / 2,800 3,100 / 3,700 6,900 / 8,300
Alun-alun
* Divisi wengi dugi ka 21:00
300 / 400 400 / 500 500 / 600 1,200 / 1,500

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Sudut paméran
(Kira-kira 125㎡)
1,800 / 2,200 2,800 / 3,400 3,700 / 4,400 8,300 / 10,000
Alun-alun
* Divisi wengi dugi ka 21:00
360 / 480 480 / 600 600 / 720 1,400 / 1,800

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar Pameran Leuweung Budaya Sudut Peralatan AncillaryPDF

Sudut paméran / alun-alun

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup