Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Aliran panggunaan

<Ati-ati> Métode lotre (*) parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

Nalika ngagunakeun fasilitas éta, mangga tingal pedoman anu diciptakeun ku masing-masing kelompok industri sareng nyungkeun pangertosan sareng kerjasama anjeun dina nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.

Daptar pedoman pikeun nyegah panyebaran inféksi ku industri (halaman Sekretariat Kabinet)jandéla séjén

Pikeun ngagunakeun fasilitas éta, "Pendaptaran Pangguna Uguisu Net" diperyogikeun.
Kanggo detilna, mangga tingali Sistem Otilisasi Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Pencét di dieu pikeun "Uguisu Net"

Ilubiung dina lotre

Ilubiung dina lotre
· Tanggal sareng waktos palaksanaan
Hiji dinten sataun sateuacan bulan panggunaan (1 ngan dina Januari)
14:00 ngamimitian

· Aplikasi partisipasi lotre (resepsi)
13: 20-14: 00 dina dinten

· Tempat
Ota Ward Plaza Aula Leutik
Ti dinten lotre dugi ka tanggal 20 bulan anu sami
Punten kirimkeun formulir aplikasi panggunaan sareng mayar biaya pamakean fasilitas.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

· Tempat
Panarimaan di lantai paling handap XNUMX di Ota Citizen's Plaza (teu kaasup dinten-dinten anu katutup)

* Formulir persetujuan panggunaan fasilitas bakal dikaluarkeun.
Hingga XNUMX bulan sateuacan sasih panggunaan
Ngan ukur anu hoyong nyebarkeun inpormasi dina majalah inpormasi sareng halaman wéb anu dipénta pikeun nyungkeun "aplikasi publikasi acara".
Upami anjeun badé didatangan, punten ngadamel reservasi ku telepon.
Tiasa waé pikeun tur di kamar dina dinten-dinten sareng dinten-dinten kosong, tapi perhatoskeun yén dinten-dintenna terbatas.
Sakitar sabulan sateuacan tanggal panggunaan
Kami nyungkeun rapat sateuacanna.Punten ngadamel reservasi ku telepon.
Dugi ka XNUMX dinten sateuacan tanggal panggunaan
Upami anjeun nganggo ruang ganti, punten mayar.
Dugi ka dinten panggunaan
Punten mayar biaya peralatan insidental.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre
· Parios kamar kosong
Saatos 16:00 dina dinten lotre, éta bakal diterbitkeun dina homepage asosiasi (ngan ukur dina dinten éta) sareng dina Uguisu Net.

Periode aplikasi
Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 14 dinten sateuacan tanggal panggunaan.
Pamayaran ervation Reservasi réngsé
Anjeun bakal diperyogikeun mayar biaya fasilitas dina waktos anu sami dina daptar.
Hingga XNUMX bulan sateuacan sasih panggunaan
Ngan ukur anu hoyong nyebarkeun inpormasi dina majalah inpormasi sareng halaman wéb anu dipénta pikeun nyungkeun "aplikasi publikasi acara".
Upami anjeun badé didatangan, punten ngadamel reservasi ku telepon.
Tiasa waé pikeun tur di kamar dina dinten-dinten sareng dinten-dinten kosong, tapi perhatoskeun yén dinten-dintenna terbatas.
Sakitar sabulan sateuacan tanggal panggunaan
Kami nyungkeun rapat sateuacanna.Punten ngadamel reservasi ku telepon.
Dugi ka XNUMX dinten sateuacan tanggal panggunaan
Upami anjeun nganggo ruang ganti, punten mayar.
Dugi ka dinten panggunaan
Punten mayar biaya peralatan insidental.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup