Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Rohangan ieu mangrupikeun ruang spésipikasi atelier anu cocog pikeun produksi lukisan sareng karajinan.

写真
写真

Kamar seni

Émbaran dasar

  • Daérah: sakitar 112.8 méter pasagi
  • Kapasitas: 30 jalma

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Méja seni, korsi
  • Papan tulis, méja guru
  • Panci cai panas, Kyusu, cai nginum, baki
  • Patung moyok, modél nangtung
  • kuda-kuda
  • Gawean rak pangantenan
  • Litograf nangtung
  • Gantungan gambar

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Kamar seni 1,100 / 1,300 2,200 / 2,600 3,200 / 3,900 6,500 / 7,800

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Kamar seni 1,300 / 1,600 2,600 / 3,100 3,800 / 4,700 7,800 / 9,400

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Nami alat Waragad panggunaan hijian Catatan
Proyéktor pidéo 3,300 1 sét Aula leutik, ruang paméran,
Babagi ruang rapat
O. H. P 1,100 méja 1
Geser proyéktor 1,100 méja 1
16mm proyektor 1,100 1 sét

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup