Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Éta tiasa dianggo pikeun olahraga sapertos tenis, baskét, badminton, voli, tenis méja, judo, sareng kendo.

写真
写真

Émbaran dasar

Daérah: sakitar 755.5 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Vérsi skor
  • papan tulis
  • Ngarobih kamar (pakakas pancuran, loker, raka sapatu)

Catetan

  • Punten bawa sapatu olahraga bal sareng bal sareng rakét masing-masing kanggo unggal kalapa.
  • Dahar jeung nginum dilarang di rohangan.
  • Dibutuhkeun sakitar 1 menit pikeun meresihan jaring sareng sajabana per sisi.
  • Punten perhatoskeun yén waktos panggunaan kalebet waktos beberesih.
  • Upami anjeun nganggo ruang ganti, punten nyungkeun waktos kanggo nyayogikeun dina waktos kanggo waktos nutup.
  • Éta henteu tiasa dianggo nalika lawangna kabuka.
  • Henteu aya alat pemanasan sareng pendinginan.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Gymnasium 3,000 / 3,600 6,000 / 7,300 9,100 / 10,900 18,100 / 21,800

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Gymnasium 3,600 / 4,300 7,200 / 8,800 10,900 / 13,100 21,700 / 26,200

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Unduh salaku PDF anu dilampirkeunPDF

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup