Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Anjeun tiasa sacara gampang ngesang pikeun ngaleungitkeun kurang latihan sareng bentuk.
Pikeun ténis otomatis sareng ténis méja, gimnasium dibagi dua dina dinten anu tetep dina saminggu, sareng mesin ténis otomatis sareng méja ténis méja bakal dipasang janten anjeun tiasa latihan ténis sareng ténis méja.

写真
写真

Émbaran dasar

Daérah Sakitar 105.9 méter pasagi
Kapasitas Tenis otomatis: 1 jalma per mesin (teu tiasa digentos di jalan)
Ténis méja ・ ・ ・ Ngantos 1 jalma per unit

Parabot anu dipimilik

Latihan aerobik / daya tahan kardiopulmonér

  • Treadmill: Labode LXE
  • Mesin jogging: Labode LXS
  • Ngabuburit: Cordless Bike V67Ri

Latihan beurat

  • Latih dada anjeun sadayana: FUNASIS Chest Press
  • Ngalatih hareupeun dada: FUNASIS ngapung
  • Ngalatih taktak anjeun: FUNASIS lat pull-down
  • Ngalatih kadua panangan (utamina awak luhur): FUNASIS multi-katrol
  • Ngalatih tonggong anjeun: perpanjangan deui FUNASIS
  • Ngalatih beuteung anjeun: FUNASIS Crunch
  • Ngalatih sisi anjeun: FUNASIS Rotary Toso & Twist
  • Ngalatih awak handap anjeun: FUNASIS Leg Press & Calf Raise
  • Ngalatih sisi hareup leg: FUNASIS leg extension
  • Ngalatih bagian tukang tina sampéan anjeun: FUNASIS linggih curl leg
  • Ngalatih bagian jero sareng luar pingping anjeun: FUNASIS Tambihan & Culik

manteng

  • Taktak sareng tonggong: Ngadereskeun Awak II Patugas Bahu
  • Awak luhur: Awak Ngalereskeun II Patalina Rendah

Fee panggunaan fasilitas sareng biaya pamakean peralatan insidental ◆ Punten hapunten anu ditukeurkeun.

Muatan fasilitas

(Unit: Yen)

Ruang latihan Sakali (henteu aya wates waktos) 330
Ténis otomatis 1 menit unggal waktos 330
卓球 1 waktos per mobil per jam 330

Waktos pemanfaatan

Ruang latihan

Ti jam 9:00 dugi ka 22:00 unggal dinten.
* Aplikasi kanggo panggunaan dugi ka 21:00
* Anggo mesin dugi ka 21:45

Tenis otomatis (3 unit)

  • Senén / Rebo (Kategori 1-6)
  • Jumaah (Kategori 1-22)

Bola méja (5 hijian)

  • Senén / Rebo (Kategori 1-3)
  • Jumaah (Kategori 1-11)
ngabedakeun Waktos ténis otomatis
1 9: 00 ~ 9: 30
2 9: 30 ~ 10: 00
3 10: 00 ~ 10: 30
4 10: 30 ~ 11: 00
5 11: 00 ~ 11: 30
6 11: 30 ~ 12: 00
休止
7 12: 30 ~ 13: 00
8 13: 00 ~ 13: 30
9 13: 30 ~ 14: 00
10 14: 00 ~ 14: 30
11 14: 30 ~ 15: 00
12 15: 00 ~ 15: 30
13 15: 30 ~ 16: 00
14 16: 00 ~ 16: 30
15 16: 30 ~ 17: 00
休止
16 18: 00 ~ 18: 30
17 18: 30 ~ 19: 00
18 19: 00 ~ 19: 30
19 19: 30 ~ 20: 00
20 20: 00 ~ 20: 30
21 20: 30 ~ 21: 00
22 21: 00 ~ 21: 30
ngabedakeun Waktos ténis méja
1 9: 00 ~ 10: 00
2 10: 00 ~ 11: 00
3 11: 00 ~ 12: 00
4 12: 00 ~ 13: 00
5 13: 00 ~ 14: 00
6 14: 00 ~ 15: 00
7 15: 00 ~ 16: 00
8 16: 00 ~ 17: 00
休止
9 18: 00 ~ 19: 00
10 19: 00 ~ 20: 00
11 20: 00 ~ 21: 00

Sateuacan nganggo

  • Punten mésér tikét dina mesin vending tikét dina dinten panggunaan sareng nerapkeun langsung.
  • Kami bakal ngamimitian nampi ténis mobil sareng ténis méja 30 menit sateuacan unggal kategori (1 menit sateuacan ngan ukur kategori kahiji), sareng bakal nampi kategori salajengna pas janten pinuh.
  • Ruang latihan sayogi iraha waé.
  • Ngarobih kamar (fasilitas pancuran, loker, raka sapatu) ogé sayogi.Punten anggo ku seueur waktos.
  • Nalika ngagunakeun ruang latihan atanapi ténis méja, punten bawa sapatu atletis jero ruangan.
  • Nalika nganggo ténis mobil, punten bawa rakét ténis sareng sapatu ténis (kanggo kagunaan jero rohangan).
  • Aya seueur pisan "ruang latihan, ténis mobil, kupon umum ténis méja".

Catetan

  • Stafna bakal ngajelaskeun kumaha ngagunakeun pakakasna.
  • Murid SD sareng anu langkung ngora teu tiasa nganggo éta, tapi ténis mobil sareng ténis méja ngan ukur tiasa dianggo di kelas 5 sareng 6 SD nalika dibarengan ku wali.
  • Tiket parkir teu tiasa dikaluarkeun.

Ruang latihan, ténis mobil, ténis méja

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup