Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan

Sakali anjeun mutuskeun anggo

Rapat Pra-penghargaan

Nalika ngagunakeun aula ageung, aula alit, ruang paméran, sareng gimnasium

Hiburan, sareng nalika anjeun nganggo fasilitas dina hiburan anu dianggap perlu pikeun manajemén fasilitas nyaéta, saatos anjeun nyandak dokumén ieu sabulan sateuacan prospek dinten panggunaan salaku aturan umum, punten ka juru tulis sareng rapat.

  1. Bagan program atanapi kamajuan, leaflet, rencana kaamanan, tiket pangakuan (salaku conto).
  2. Salaku tambahan kana hal di luhur, kajadian di aula ageung nyaéta gambar panggung, gambar lampu, sareng gambar akustik.
    (Upami henteu ditangtoskeun, punten wartosan kami nami saha anu jawab sareng inpormasi kontak na.)

Nalika ngagunakeun rohangan latihan, studio musik, rohangan konperénsi, kamar ala Jepang, rohangan téh, rohangan seni

Punten pasamoan sareng staff ngeunaan tata ruang sareng fasilitas sateuacana pikeun dianggo sahenteuna 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan.

Nalika ngajual barang

Punten pastikeun ngirimkeun nyalira "Aplikasi kanggo Persetujuan Penjualan Barang, sareng sanés."

Aplikasi persetujuan penjualan barangPDF

Bewara ka kantor pamaréntah anu aya hubunganana, jsb.

Gumantung kana eusi acara, anjeun panginten kedah ngabéjaan kantor publik ieu anu aya hubunganana.
Mangga parios sateuacanna sareng turutan prosedur anu diperyogikeun.

Eusi bewara lokasi Inpormasi kontak
Pamakéan seuneu, jsb. Bagian Inspeksi Stasion Seuneu Yaguchi
Yubinbango146-0095
2-5-20 Tamagawa, Ota-ku
Telepon: 03-3758-0119
Kaamanan jsb. Kantor Polisi Ikegami
Yubinbango146-0082
3-20-10 Ikegami, Ota-ku
Telepon: 03-3755-0110
Hak Cipta Masyarakat Jepang pikeun Hak Pangarang Musik
Cabang Konsér Acara JASRAC Tokyo
Yubinbango160-0023
1-17-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku
Nippon Life Shinjuku West Exit Building 10F
Telepon: 03-5321-9881
FAX: 03-3345-5760

Iklan

Punten tangtukeun nami panitia, inpormasi kontak, sareng sajabana dina poster, brosur, tiket pangakuan, jst.
Upami anjeun hoyong pasang poster sareng leaflet di aula, punten wartosan kami. (Dibatesan pikeun acara anu diayakeun di hotél)
Punten wartoskeun ka kami sabab anjeun tiasa masang papan tanda dina tempat anu parantos ditangtukeun ngan ukur dina dinten acara.
Inpormasi ngeunaan acara tiasa dipostingkeun gratis dina majalah inpormasi anu diterbitkeun ku Ota Ward Budaya Promosi Association sareng dina halaman wéb. (Gumantung kana konténna, kami moal tiasa nampi)
Punten eusian formulir anu ditunjuk sareng kirimkeun ka jalma anu ngurus fasilitas.

XNUMX ngajadwalkeun acara acara homepage aplikasi publikasi inpormasi acara homepagePDF

Ngeunaan manajemén fasilitas

  • Dina dinten panggunaan, punten nampilkeun formulir persetujuan panggunaan kana méja panarimaan di lantai paling handap 1 sateuacan nganggo kamar.
  • Dina persiapan musibah, punten laksanakeun sadaya langkah anu mungkin sapertos bimbingan évakuasi pikeun anu datang, kontak darurat, pertolongan pertama, sareng sajabana, ku pasamoan rapat sareng staf sareng nunjuk staf anu ngatur ulang.
  • Dina Undang-Undang Layanan Kebakaran, punten taliti pisan kapasitas pangunjung.Éta henteu tiasa dianggo saluareun kapasitas.
  • Upami kacilakaan atanapi jalmi gering kajantenan, geuwat wartosan stafna sareng turutan pitunjukna.
  • Punten dicatet yén hotél henteu tanggung jawab pikeun maling.
  • Aya kamar murangkalih di lantai dasar 1 sareng 3, janten punten wartosan staf upami anjeun hoyong nganggona.Punten atur ku pangurus diri pangguna.
  • Saatos dianggo, balikkeun alat-alat sampingan anu dianggo kana kaayaan aslina.Salaku tambahan, punten pastikeun pikeun nyandak katuangan pribadi anjeun sareng ulah ngantepkeun éta di fasilitas.
  • Upami fasilitas atanapi alatna rusak atanapi leungit, anjeun bakal diperyogikeun pikeun ngimbangan karusakan.
  • Punten bawa ka tempat sampah anu dihasilkeun tina tuangeun sareng nginum, sareng bahan limbah anu dihasilkeun dina panggung.Upami sesah pikeun dibawa balik ka imah, urang bakal ngolahna pikeun biaya, janten punten wartosan kami.
  • Upami diperyogikeun pikeun ngatur fasilitas, anggota staf tiasa lebet kamar anu anjeun anggo.
  • Panaratas tanggel waler pikeun nyusun sareng ngabimbing tamu, ngajemput, sareng ngahibur.Gumantung kana acara na, panitia tiasa nyiapkeun tanaga pikeun panggung, lampu, sora, jst.
  • Upami diarepkeun yén sajumlah ageung pengunjung bakal sumping sateuacan waktos dibuka, atanapi upami aya kamungkinan kabingungan dina waktos acara, janten tanggung jawab panitia pikeun masihan panitia anu cekap.
  • Punten pastikeun yén panitia niténan hal-hal ieu sareng ngawartosan anu datang.
    1. Entong nempelkeun kertas, pita, sareng sajabana dina témbok, tihang, jandéla, panto, lantai, sareng sajabana, atanapi pencét paku atanapi kancing tanpa idin.
    2. Entong ngical atanapi ningalikeun barang, ngadistribusikaeun bahan cetak, atanapi sanés ngalakukeun naon-naon anu sami tanpa ijin.
    3. Entong mawa barang atanapi sato anu bahaya (kecuali anjing jasa) tanpa idin.
    4. Roko dilarang di sadaya gedong.Entong tuang, inuman atanapi ngaroko kecuali di daérah anu ditunjuk.
    5. Entong ngahasilkeun jilid anu tiasa ngaganggu manajemén fasilitas atanapi nyusahkeun batur.
    6. Entong nyababkeun kasulitan pikeun batur, sapertos ngadamel noise, ngagorowok, atanapi nganggo kekerasan.

Ngeunaan panggunaan tempat parkir

  • Aya panitia khusus di lantai duaan. (Jangkungna wates 2m)
  • Kami bakal masihan anjeun tikét parkir ka panitia. (Jumlah terbatas) Teu tiasa dianggo tanpa tikét parkir.
  • Punten pasang tikét parkir anjeun dina kaca mobil mobil anjeun.
  • Teu aya tempat parkir kanggo pangguna umum.
  • Panitia kedah mastikeun yén pangguna umum henteu nganggo mobil.

Pamakéan korsi roda

  • Punten lebetkeun ti lebet payuneun lantai 1 léngkah.Punten anggo lift kanggo dugi ka tiap rohangan.
  • Upami anjeun lebet tina tempat parkir di lantai paling handap 2, anjeun tiasa nganggo alat naék tangga, sanaos aya léngkahna. (Beuratna dugi ka 150 kg) Upami anjeun ngahubungi kami sateuacanna, anggota staf bakal siap-siap.
  • Toilét serbaguna tempatna di lantai paling handap 1, di aula ageung di lantai 1 sareng di lantai 3.
  • Korsi roda kanggo diséwa ogé sayogi di gedong, janten punten wartosan kami upami anjeun kersa.

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup