Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Jumlah korsi sakitar 170, sareng bagian tina lantai naék janten panggung.
Salaku tambahan kana ceramah sareng presentasi, éta ogé tiasa dianggo pikeun bengkel, bengkel, pesta sareng resepsi.Éta ogé tiasa dianggo pikeun paméran karya susunan kembang.

写真
Kaayaan naékkeun panggung
写真
Aula leutik

Émbaran dasar

Total daérah Kira-kira 198 méter pasagi (11.5m x 16m)
Kapasitas Konsér / Presentasi: Kira-kira 170 jalma (samet waé)
Bengkel / Lokakarya: 80 jalma (nganggo méja)
Tari pihak: 100 jalma (dumuk) / 150 jalma (nangtung)
Panggung Frontage 11.5m, jero 4.0m tipe anu caket (0.0m, 30.0m, 60.0m)

Peralatan anu dipiboga (gratis)


Ruang cadang aula leutik

Panggung panggung "Festival" ku Masaru Teraishi
Layar, tihang musik, méja, korsi, papan tulis
Ketel, kyusu, baki, inuman cai panas, pancing gantungan, baton, sareng kamar cadang.

sabalikna

  • Earphone pikeun alat panyatur anu gangguan, sababaraha émbohan (waktos gebeg nalika pinuh: 0.95 dugi 1.15 detik)

Catetan

  • Nalika nganggo jogét, sapatu nganggo kancing, tangkal pinus, lilin, sareng sajabana teu tiasa dianggo.
  • Kusabab kedap sora henteu sampurna, urang tiasa nolak nganggo éta dina acara anu nyaring (drum, perkusi, alat kuningan, jst.).
  • Teu aya panel paméran nalika ngagunakeunana dina paméran karya susunan kembang.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Sateuacan nganggo

Aya dua jinis gumantung kana eusi pamakean, sareng biaya pamakean fasilitasna beda.

XNUMX. Pamakéan pintonan sareng rapat

Nalika nganggo kanggo recital, bengkel, pésta, jogét, sareng acara sanés anu teu saluyu sareng paméran paméran.

XNUMX. Pamakéan Pamakéan

Nalika nganggo dina paméran sapertos ikebana sareng patung.

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Aula leutik: rally Performance 3,900 / 4,700 7,800 / 9,300 11,700 / 14,000 23,400 / 28,000
Aula leutik: Pameran - - - 11,900 / 11,900

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Aula leutik: rally Performance 4,700 / 5,600 9,400 / 11,200 14,000 / 16,800 28,100 / 33,600
Aula leutik: Pameran - - - 14,300 / 14,300

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Unduh salaku PDF anu dilampirkeunPDF

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup