Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna
AsosiasiWargi urang Plaza

Gantung parsial panggunaan gimnasium, ténis méja, sareng ténis mobil kusabab mimiti usaha vaksinasi

Ti Rebo, XNUMX Juni, unggal Rebo sareng Saptu, vaksinasi massal bakal dilakukeun di Ota Citizen's Plaza Gymnasium.Hasilna, gimnasium, ténis méja, sareng ténis mobil moal sayogi dina kaping sareng waktos di handap ieu.
Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan, sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.

Fasilitas target

  • Gimnasium
  • Tenis méja / ténis mobil ・ ・ ・ Unggal Rebo (énjing)

Mangsa gantung

Ti tanggal XNUMX Juni, taun ka-XNUMX Reiwa dugi ka Minggu, XNUMX Oktober, taun ka-XNUMX Reiwa (direncanakeun)
* Mangsa na tiasa robih gumantung kana kamajuan bisnis vaksinasi.

deui ka daptar

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup