Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "Lebah ART HIVE" vol.7 + lebah!


Dikeluarkan 2021 Oktober 7

vol.7 Edisi gugurPDF

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" mangrupikeun makalah informasi saparapat anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal, nembé diterbitkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward ti mimiti usum gugur 2019.
"BEE HIVE" hartosna nyiruan.
Babarengan reporter bangsal "Mitsubachi Corps" dikumpulkeun ku rekrutmen terbuka, kami bakal ngumpulkeun inpormasi artistik sareng nganterkeun ka sadayana!
Dina "+ palebah!", Kami bakal ngeposkeun inpormasi anu teu tiasa diwanohkeun dina kertas.

Tulisan Fitur: Abdi hoyong angkat, Kawase 巴水 ( Gancang ) Bentang Daejeon digambar ku + lebah!

Éta sanés tempat anu terkenal, tapi bentang kasual digambar.
"Kurator Museum Rahayat Ota Ward 眞坂 ( Ah maenya ) Orie "

Daérah di sekitar Ota Ward dipikaterang salaku tempat anu saé kanggo waktos anu lami, sareng dina jaman Edo, éta digambar salaku ukiyo-e ku seueur pelukis sapertos Hiroshige Utagawa, Hokusai Katsushika, sareng Kuniyoshi Utagawa.Waktos parantos kalangkung, sareng dina jaman Taisho, lahirna cetakan kai anyar anu disebat "cetak anyar".Pamingpin sareng panulis anu paling populér nyaéta Hasui Kawase (1883-1957). Disebut "Showa Hiroshige" sareng kasohor pisan di luar negeri.Steve Jobs, anu ngalahirkeun masarakat IT ayeuna, ogé mangrupikeun kolektor anu gemar.

Hasui Kawase "Ichinokura Ichinokura" (Panonpoé Tilelep) Cap hak cipta pangkolotna, didamel taun 3
Hasui Kawase "Ikegami Ichinokura (Sunset)" "Tokyo Twenty Views" 3
Disayogikeun ku: Museum Rahayat Ota Ward

Naon bedana Ukiyo-e sareng Shin-hanga?

"Skéma warna, komposisi, sareng cetakan énggal énggal. Cetakan Ukiyo-e jaman Edo rada cacad, tapi sidik anyar Hasui réalistis pisan. Sareng jumlah warna citak béda-béda. Konon ukiyo-e cetakan paling henteu 20 warna, sareng cetakan anyar gaduh 30 dugi 50 warna. "

Hasui disebut "travel printmaker" sareng "travel pujangga" ...

"Nalika ditaros naon anu kuring resep, kuring bakal langsung ngajawab yén kuring bakal ngumbara!" Dina koméntar padamelan kuring.Anjeun leres-leres ngumbara sapanjang taun.Kuring nuluykeun perjalanan skétsa, balik deui langsung ngagambar skétsa, sareng angkat deui.Langsung saatos Gempa Kanto Ageung, urang bakal ngumbara ti Shinshu sareng Hokuriku ka daérah Kansai sareng Chugoku langkung ti 100 dinten. Abdi parantos teu aya di bumi salami tilu bulan sareng sering ngumbara sapanjang waktos."

Kumaha upami gambar Tokyo?

"Hasui asalna ti Shimbashi.Kusabab kuring lahir di kampung halaman kuring, aya seueur lukisan Tokyo. Kuring parantos narik langkung ti 100 poin.Prefektur Kyoto sareng Shizuoka paling umum di padesaan, tapi éta masih nyetak kira-kira 20 dugi 30 poin.Tokyo ageung ageung. Abdi gambar 5 kali."

Naha aya bédana dina éksprési ti daérah sanés?

"Kusabab éta kota dimana kuring lahir sareng ageung, aya seueur karya anu henteu ngan ukur ngagambarkeun tempat-tempat bersejarah tempat terkenal tapi ogé pemandangan kasual Tokyo anu Hasui dirina kenal.Adegan dina kahirupan, khususna lukisan-lukisan anu digambar dina jaman Taisho, ngagambarkeun kahirupan sadidinten jalma anu ujug-ujug merhatoskeun."

Éta ogé populér pisan di luar negeri.

"Sidik anyar anu biasa nyaéta 100-200 sidik, paling henteu 300 sidik, tapi Hasui "Magome no Tsuki" cenah dicetak langkung ti éta.Kuring henteu terang nomer anu pasti, tapi sigana katingalina siga dijual pisan.
Salaku tambahan, salami sababaraha taun ti taun 7, Biro Pariwisata Internasional parantos ngagunakeun gambar Basui dina poster sareng kalénder pikeun ngundang perjalanan ka Jepang ka luar negeri, sareng dimungkinkeun ogé pikeun ngadistribusikaeunana salaku kartu Natal ti Jepang ka présidén sareng perdana menteri. di sakumna dunya. Abdi bakal.Ieu pikeun ngantisipasi popularitas Hasui di luar negeri.
"

Hasui Kawase "Magome no Tsuki" buatan taun 5
Hasui Kawase "Magome no Tsuki" "Twenty Views of Tokyo" Showa 5
Disayogikeun ku: Museum Rahayat Ota Ward

Méakkeun kalolobaan industri lukisan di Ota Ward

Punten wartoskeun ngeunaan hubungan anjeun sareng Ota Ward.

"Ota, sapertos" Senzokuike "," Ikegami Ichinokura (Panonpoé Tilelep) "," Magome no Tsuki "," Omori Kaigan "," Yaguchi ", sareng sajabana. Lima karya pamandangan bangsal ditarik. "Senzoku Pondok" dihasilkeun dina 5.Hasui ngalih ka Ota Ward sakitar akhir taun 3.Mimitina, kuring ngalih ka daérah anu caket di SMP Omori Daisan, sareng saatos waktos, kuring mimiti cicing di Magome di taun 2.Kuring nyéépkeun kaseueuran karya lukisan kuring di Ota Ward."

Poto daérah Yaguchi-no-Watashi ayeuna
Deukeut Mark Pass of Yaguchi ayeuna.Éta mangrupikeun walungan dimana warga tiasa bersantai. Ⓒ KAZNIKI

Naha anjeun tiasa ngenalkeun sababaraha karya anu ngagambarkeun Ota Ward?Salaku conto, kumaha upami milih dumasar kana kasenangan ngabandingkeun pamandangan dina waktos produksi sareng ayeuna?

"Salaku padamelan anu ngagambarkeun Ota Ward, aya" Poekeun Furukawa Tsutsumi "(1919 / Taisho 8).Tangkal ginkgo di Nishirokugo ngagambarkeun daérah sapanjang Walungan Tama caket Pura Anyo-ji, anu cenah mangrupikeun Furukawa Yakushi anu kawéntar.Bangku héjo anu teu aya anu ditarik, tapi ayeuna janten daérah padumukan.
"Yaguchi dina dinten mendung" (1919 / Taisho 8) ogé bentang di Walungan Tama.Daripada ngagambar Yaguchi Pass anu kawéntar, kuring ngagambar kapal kerikil anu deet sareng rada lega anu ngangkut kerikil ka Tokyo sareng Yokohama.Pikaresepeun ngagambar gambar lalaki anu damel dina cuaca anu mendung.Teu aya bayangan pikeun ditingali ayeuna, kalebet budaya kapal kerikil.Sanés mangrupikeun perasaan unik Hasui anu henteu ngagambar tempat anu kasohor sapertos ayeuna?Duanana mangrupikeun padamelan taun ka-8 di jaman Taisho, janten éta waktos nalika kuring henteu cicing di Ota Ward.
"Senzoku Pond" sareng "Tokyo Twenty Views" (1928 / Showa 3) masih gaduh pemandangan anu sami sareng sateuacanna.Éta mangrupikeun komposisi anu ningali ka Kuil Myofukuji ti tempat parahu ayeuna di kidul Senzokuike.The Washoku Scenic Association masih ngajagi alam, pamandangan, sareng rasa waktos.Pangwangunan masih kénéh dilakukeun, sareng éta kira-kira waktos nalika perumahan mimiti diwangun sakitar sakedik sakedik.

Hasui Kawase "Senzoku Pond" buatan taun 3
Hasui Kawase "Senzoku Pond" "Twenty Views of Tokyo" Didamel taun 3
Disayogikeun ku: Museum Rahayat Ota Ward

"Magome no Tsuki" sareng "Tokyo Twenty Views" (1930 / Showa 5) mangrupikeun karya anu ngagambarkeun tangkal pinus Ise.Hanjakal pinus parantos maot.Dicarioskeun nalika jaman Edo, warga kampung anu nganjang ka Ise nyandak deui tangkal pinus sareng melak aranjeunna.Éta kedahna mangrupikeun simbol Magome.Tilu Matsuzuka tetep di tukangeun tempat suci utama Kuil Tenso.

Poto Kuil Tenso, tempat Sanbonmatsu baheula, ti Shin-Magomebashi
Ti Shin-Magomebashi, ningali ka arah Kuil Tenso, tempat Sanbonmatsu baheula. Ⓒ KAZNIKI

"Omori Kaigan" sareng "Tokyo Twenty Views" (1930 / Showa 5) ayeuna nuju direklamasi.Éta di sakitar Taman Miyakohori.Aya darmaga sareng éta darmaga.Ti dinya, kuring mimiti angkat ka kebon rumput laut.Rumpai laut Omori kasohor, sareng sigana Basui sering janten kenang-kenangan.

Hasui Kawase "Omori Kaigan" didamel taun 5
Hasui Kawase "Omori Kaigan" "Dua Puluh Sawala Tokyo" Showa 5
Disayogikeun ku: Museum Rahayat Ota Ward

Morigasaki dina "Sunset of Morigasaki" (1932 / Showa 7) ogé mangrupikeun daérah anu dibudidayakeun ku rumput laut.Éta antara Omori Minami, Haneda sareng Omori.Aya cinyusu mineral, sareng di jaman baheula, panulis Magome biasa kaluar maén.Pondok anu kagambar nyaéta pondok rumput laut garing. "

Dunya sepi anu sigana Hasui digambar tungtungna.

Dilaksanakeun di Ota Ward Folk Museum ti bulan JuliPameran khusus "Bentang Hasui Kawase-Jepang perjalanan sareng sidik-"Punten wartoskeun perkawis.

"Babak kahiji mangrupikeun pemandangan Tokyo, sareng babak kadua mangrupikeun pemandangan tujuan. Kami ngarencanakeun nunjukkeun sakitar 2 barang dina total.
Dina babak kahiji, anjeun tiasa ningali kumaha Hasui, anu lahir di Tokyo, ngalukis Tokyo.Sakumaha anu kuring tos diémutan sateuacanna, aya seueur karya anu ngagambarkeun henteu ngan situs bersejarah tapi ogé pemandangan kasual sadidinten.Anjeun tiasa ningali naon anu ngaleungit ayeuna, naon anu tetep sapertos baheula, pamandangan jaman baheula sareng cara hirup jalma.Nanging, Hasui, anu sacara energik ngagambar Tokyo sateuacan perang, ujug-ujug ngaleungit saatos perang.Aya ampir 90 karya sateuacan perang, tapi ngan 10 karya pasca perang.Kuring nyangka yén Tokyo saatos perang gancang berubah, sareng kuring ngaraos kasepian kaleungitan Tokyo dina jero kuring.
Saatos perang, padamelan anu ngagambarkeun Ota Ward nyaéta "Salju di Washoku Pond" (1951 / Showa 26).Éta mangrupikeun pemandangan kolam kaki nyeuseuh salju.Sigana anjeunna sering jalan-jalan di kolam renang sampéan, sareng anjeunna sigana ngagaduhan kantétan.

Hasui Kawase "Senzoku Ikeno Sisa Salju" 26
Hasui Kawase "Sisa Salju di Washoku Pondok" Didamel taun 26
Disayogikeun ku: Museum Rahayat Ota Ward

Pamandangan terakhir anu kuring gambarkeun nyaéta Kuil Ikegami Honmonji di "Ikegami Salju" (1956 / Showa 31).Sataun sateuacan maot.Ieu ogé bentang salju.Hal terakhir anu kuring gambar nyaéta kuil kuno anu disebut Washokuike sareng Honmonji.Sigana mah kuring ngagambar sareng lampiran kana pemandangan anu teu robih ti saprak baheula.Duanana mangrupakeun dunya sepi sapertos Hasui.

Hasui Kawase "Noyuki Ikegami" didamel taun 31
Hasui Kawase "Salju dina Ikegami" didamel taun 31
Disayogikeun ku: Museum Rahayat Ota Ward

Dina satengah paméran paméran, kuring nyandak pemandangan tujuan perjalanan Hasui, anu kuring resep ngumbara langkung ti anu sanés.Sigana mah sesah pikeun ngarambat kusabab corona, tapi Hasui leumpang atas nami urang sareng ngagambar rupa-rupa bentang.Mudah-mudahan anjeun tiasa ngaraos raoseun ngumbara di saluruh Jepang ngalangkungan cetakan lanskap anu digambar ku Hasui."

Propil

Poto kurator
Ⓒ KAZNIKI

Kurator Museum Rahayat Ota Ward.Dina 22, anjeunna nyandak jabatan ayeuna.Salaku tambahan kana paméran permanén anu aya hubunganana sareng Magome Bunshimura, dina sababaraha taun ka pengker anjeunna parantos ngurus paméran khusus "Ota Ward in the Works-Landscape digambar ku panulis / pelukis".

Kawase Hasui

Potrét Hasui Kawase / Juli 14
Kawase Hasui Kahadean ti: Museum Rahayat Ota Ward

1883 (Meiji 16) -1957 (Showa 32), panyetak dina jaman Taisho sareng Showa.Digawé dina produksi cetak énggal sareng penerbit Shozaburo Watanabe.Anjeunna ngahususkeun kana bentang cetakan sareng parantos ninggali langkung ti 600 karya dina hirupna.

Art art + palebah!

Éta ibarat leueur waktos, sareng karaosna anjeun resep hirup seueur jalmi.
"Matsuda, kolektor matérial sajarah adat istiadat modéren ( Ngumpulkeun ) Bapa. "

Seueur jalma parantos ningali paméran koleksi Matsuda "KAMATA Seishun Burning" sareng "Kamata Densetsu, Kota Pilem" anu diayakeun di Ota Ward Hall Aplico sareng Ota Ward Industrial Plaza PiO salami Festival Film Kamata. Kuduna.Shu Matsuda, kolektor barang pilem sapertos pilem Shochiku Kamata, ogé mangrupikeun kolektor barang Olimpiade.

Poto Koléksi
Kumpulan Olimpiade anu berharga sareng Tuan Matsuda
Ⓒ KAZNIKI

Kuring parantos angkat ka jalan buku kadua Kanda unggal minggu langkung ti 50 taun.

Naon anu ngajantenkeun anjeun janten kolektor?Naha anjeun ngagaduhan patepungan atanapi kajadian?

"Asalna, hobi kuring parantos ngempelkeun perangko ti saprak budak. Hobi kuring ngempelkeun sadayana ti parangko dugi ka cocooan, majalah, leaflet, labél, sareng sajabana nami aslina mah" Ngumpulkeun ", tapi nami abdi Dicarioskeun yén éta mangrupikeun kahirupan jalanan. Kuring angkat ka Tokyo ti Nara pikeun angkat ka universitas, sareng kuring resep buku sareng parantos jalan ka buku buku lami Kanda ti saprak anjeun asup universitas. Kuring parantos unggal minggu langkung ti 50 taun. Sabenerna, éta ' s pamulangan anu kuring angkat dinten ayeuna. "

Mangrupikeun kahirupan kolektor ti saprak kuring leutik.

"Éta leres. Nanging, yuswa sakitar 30 taun kuring mimiti ngumpulkeun ieu kalayan tulus pikeun dijantenkeun hobi salami saumur hirup. Kuring parantos mésér nyalira dugi ka waktos éta, tapi kuring mimiti ngumpulkeun éta kalayan tulus. Sakitar waktos éta, kuring ngumbara henteu ngan ukur ka distrik toko buku anu lami tapi ogé ka pasar implementasi masarakat baheula.

Phantom 1940 Olimpiade Tokyo anu kahiji.

Iraha sareng naon mimitina anjeun kéngingkeun barang Olimpiade?

"Kira-kira 30 taun ka pengker, antara taun 1980 sareng 1990. Aya pasar buku kadua biasa di Kanda, sareng toko buku kadua di seluruh Tokyo mawa sababaraha bahan sareng muka kota ku éta. Kuring kéngingkeunana. Kumpulan anu munggaran nyaéta Olimpiade resmi rencana pikeun hanteu 1940 Olimpiade Tokyo. JOC ngintunkeunana ka IOC kusabab éta hoyong ngayakeunana di Tokyo. Bahan-bahan pikeun Olimpiade Tokyo hantu sateuacan perang. Mangrupikeun anu munggaran.

Poto Koléksi
Phantom 1940 Rencana Olimpiade Resmi Olimpiade Tokyo (Versi Inggris) ⓒ KAZNIKI

Éta leres-leres tetep saé.Naha anjeun gaduh JOC ayeuna?

"Sigana mah. Baheula aya vérsi Jerman pikeun musium olahraga di Stadion Nasional, tapi sigana mah aya pérsi Inggris ieu.
Teras, "TOKYO SPORTS CENTRE OF THE ORIENT" dikintunkeun ka IOC sakaligus sareng rencana.Salaku pusat olahraga oriental, ieu mangrupikeun albeum nawar Olimpiade anu pinuh ku foto-foto éndah anu pikaresepeun pikeun Jepang ogé lingkungan olahraga Jepang dina waktos éta. "

Poto Koléksi
1940 Albeum Bidang Olimpiade Tokyo "TOKYO SPORTS CENTRE OF THE ORIENT" ⓒ KAZNIKI

Naha anjeun teraskeun ngempelkeun barang Olimpiade?

"Anu anéh, pas anjeun ngempelkeun bahan-bahan pikeun Olimpiade, hal-hal anu berharga bakal muncul dina pasar buku kadua. Salaku conto, program kualifikasi Jepang dina waktos Olimpiade Paris 1924, program awal Berlin 1936 dina waktos Olimpiade, pertandingan pikeun ngadukung atlit Jepang di Olimpiade Amsterdam taun 1928, pamflet pikeun Olimpiade Helsinki taun hanteu 1940, anu dirobih janten hantu 1940 Olimpiade Tokyo, jst.
Aya ogé bahan pikeun Olimpiade Tokyo 1964.Surat kabar dina upacara bubuka sareng perangko peringatan parantos pinuh.Aya ogé poster obor anu dianggo salaku furoshiki.Furoshiki urang Jepang, sanés?Salaku tambahan, aya tikét pikeun uji coba Shinkansen, anu dibuka taun 1964, tikét pikeun pambukaan monorel, sareng pamflet pikeun bubuka Metropolitan Expressway anu aya hubunganana sareng Olimpiade. "

Nalika kuring mimiti pendakan, asa sapertos "Kuring ngantosan pendak sareng kuring."

Anjeun tiasa kéngingkeun seueur inpormasi online ayeuna, tapi kumaha anjeun ngumpulkeun inpormasi nalika anjeun ngamimitian ngumpulkeun?

"Éta parantos kasohor. Aya opat atanapi lima kali dina sataun di pasar terapan rakyat lami di Heiwajima, tapi kuring pasti angkat ka dinya. Pokokna, upami aya acara, kuring bakal kaluar ratusan rébu kali, sareng di dinya. Kuring ngali hiji-hiji sareng ngempelkeunana. Éta kumpulan anu kuring leres-leres kumpulkeun ku suku. "

Aya sabaraha barang anu aya dina koleksi anjeun ayeuna?

"Nya, kuring yakin éta langkung ti 100,000 poin, tapi panginten sakitar 200,000 poin. Kuring ngitung dugi ka 100,000 poin, tapi kuring henteu yakin sabaraha naékna saprak harita."

Poto Koléksi
Lambang perwira Olimpiade Tokyo 1964 (beulah katuhu) sareng 3 jinis lambang kanggo dijual ⓒ KAZNIKI

Naon motivasi pikeun ngumpulkeun, atanapi perasaan naon anu anjeun gaduh?

"Upami anjeun ngempelkeun langkung ti 50 taun, éta sapertos dahar normal. Éta janten kabiasaan sadidinten.
Sareng, saurna, kabagjaan pendak.Kuring sering ngobrol sareng kolektor anu sanés, tapi perasaan nalika kuring mendakan bahan = barang anu tangtu luar biasa.Aya waktos nalika sadayana didamel, janten teras aya jalma anu ningali éta.Tapi mangtaun-taun, sareng sababaraha, langkung ti 100 taun, kuring nyéépkeun waktos teu katingali ku seueur jalma.Hiji poé éta némbongan payuneun kuring.Janten nalika kuring mimiti pendak, raos pisan sapertos "jalma ieu ngantosan pendak sareng kuring." "

Éta ibarat roman.

"Sareng kabagjaan ngeusian bagian anu leungit. Upami anjeun teras-terasan ngempelkeun bahan, anjeun pasti bakalan kerung. Éta cocog sareng teka-teki sareng Zuburn's Burn, atanapi kumpul. Pelesir ieu luar biasa. Ieu sakedik adiktif.
Aya ogé anu pikaresepeun pikeun nyambungkeun pikeun sababaraha alesan.Anjeun maca téks Ryunosuke Akutagawa dina majalah anu anjeun anggo, sareng éta nyatakeun yén Akutagawa ningali panggung Sumako Matsui * di Teater Kaisar pikeun kahiji kalina.Teras, kuring kabeneran mendakan bahan tinulis dina panggung.Saatos éta, sakitar 100 bahan Sumako Matsui dikumpulkeun hiji-hiji. "

Asa anéh.

"Kabagjaan anu pangageungna nyaéta pangalaman ulang dina dunya fantasi ... Salaku conto, kuring ngagaduhan sababaraha bahan pikeun pagelaran Teater Kaisar 1922 (Taisho 11) ku balerina Rusia Anna Pavlova *. Tangtosna, kuring kuring henteu acan kantos ningali tahapanana ti saprak kuring lahir, tapi nalika kuring ningali program dina waktos éta sareng bromida dina waktos éta, kuring ngagaduhan ilusi ningali panggung anu saleresna. Rasana anjeun resep hirup seueur jalma, saolah-olah anjeun parantos cicing langkung ti 100 taun."

Perayaan perdamaian henteu hoyong diganggu.

Akhirna, punten wartosan kami ngeunaan harepan anjeun pikeun Olimpiade Tokyo 2020 + 1.

"Aya sababaraha rupa barang sapertos tambalan sareng parangko kanggo ngempelkeun dana pikeun acara éta. Aya ogé buklet anu Asosiasi Perbankan parantos diterbitkeun salami opat taun pikeun ngahirupkeun Olimpiade Tokyo ti saprak Olimpiade London diayakeun. Aya ogé pamflet dikaluarkeun sacara mandiri ku pamaréntah lokal sareng perusahaan di sadayana Jepang, sareng éta mangrupikeun proyék anu saé pisan pikeun sakumna nagara. Jalma-jalma di seluruh Jepang sareng perusahaan leres-leres nekat éta. Éta kusabab sateuacan perang. Kali ieu, kuring henteu tiasa jantenkeun hantu, sareng kuring tiasa nyaritakeun kumaha hésé di mana-mana Jepang nyobian ngahontal Olimpiade. Sababaraha urang nyarios yén urang kedah ngeureunkeun Olimpiade ieu, tapi langkung-langkung urang diajar ngeunaan sajarah Olimpiade, beuki seueur anu tiasa urang carioskeun. Anjeun bakal mendakan yén éta sanés ngan ukur acara olahraga. Olimpiade kedah diteraskeun, teu paduli naon waé bentukna, ku ngahijikeun hikmah umat manusa sareng henteu lirén. Perayaan perdamaian henteu hoyong diganggu. "

 

* Sumako Matsui (1886-1919): Aktris sareng penyanyi drama anyar Jepang.Anjeunna ngalaman dua cerai sareng skandal sareng panulis Hogetsu Shimamura.Lagu "Lagu Katyusha's" dina lakon "Kabangkitan" dumasar adaptasi Tolstoy ka Hogetsu bakal janten hit ageung.Saatos pupusna Hogetsu, anjeunna bunuh diri saatosna.

* Anna Pavlova: (1881-1931): Balerina Rusia ngawakilan mimiti abad ka-20. Potongan alit "Swan" koreografer ku M. Fokin teras dikenal janten "The Dying Swan" sareng janten sinonim sareng Pavlova.

Propil

Poto Koléksi
Ⓒ KAZNIKI

Kolektor sajarah adat istiadat modéren.A kolektor asli ti saprak budak.Éta ngumpulkeun sadayana anu aya hubunganana sareng adat istiadat Jepang modéren, teu kakantun pilem, lakon sareng Olimpiade.

Perhatian kahareup ACARA + palebah!

Perhatian kahareup KALENDER ACARA Maret-April 2021

Inpormasi PERHATIAN perhatian tiasa dibatalkeun atanapi ditunda di hareupna pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.
Mangga parios unggal kontak kanggo inpormasi panganyarna.

Gambar fitur sisi laut-tina bahan di Ota Ward-

Pamandangan paméran
Disayogikeun ku: Museum Omori Nori

Titimangsa jeung wanci Ayeuna diayakeun-Minggu, 7 Juli
9: 00-19: 00
lokasi Museum Omori Nori
(2-2 Heiwanomorikoen, Ota-ku, Tokyo)
ongkos Gratis
Pangatur / Panilitian Museum Omori Nori
03-5471-0333

Klik di dieu pikeun detiljandéla séjén

Pameran khusus "Bentang Hasui Kawase-Jepang perjalanan sareng sidik-"

Titimangsa jeung wanci [Istilah kahiji] "Lansekap Tokyo" 7 Juli (Sab) -Agust 17th (Sun)
[Telat] "Lansekap tujuan" 8 Agustus (Kemis) -September 19 (Senen / liburan)
9: 00-17: 00
Liburan biasa: Senén (Nanging, musium dibuka tanggal 8 Agustus (Senén / liburan) sareng 9 Séptémber (Senén / liburan)
lokasi Museum Rahayat Ota Ward
(5-11-13 Minamimagome, Ota-ku, Tokyo)
ongkos Gratis
Pangatur / Panilitian Museum Rahayat Ota Ward
03-3777-1070

homepagejandéla séjén

Wisata Musim Panas Museum Ota

Ti mimiti tanggal paméran unggal gedong dugi ka Salasa, 8 Agustus (dugi ka Minggu, 31 Agustus di Aula Peringatan Ryuko)

Pameran khusus sareng paméran khusus bakal diayakeun di Aula Peringatan Ryuko, Aula Peringatan Katsu Kaishu, sareng Museum Omori Nori, kalebet musium lokal, dina waktos Olimpiade!
Punten candak kasempetan ieu pikeun nganjang ka musium di Ota Ward!

Wisata Musim Panas Museum Otajandéla séjén

Pameran khusus "Katsushika Hokusai" Tilu puluh genep Pamandangan Tomitake "x Ryuko Kawabata's Venue Art"

Titimangsa jeung wanci 7 Maret (Sap) -April 17 (Surya)
9: 00-16: 30 (dugi ka 16:00 asup)
Liburan rutin: Senén (atanapi énjingna upami liburan nasional)
lokasi Aula Peringatan Ota Ward Ryuko
(4-2-1, Central, Ota-ku, Tokyo)
ongkos Dewasa 500 yen, barudak 250 yen
* Gratis kanggo 65 taun ka luhur (wajib sertifikasi) sareng di handapeun 6 taun
Pangatur / Panilitian Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

Klik di dieu pikeun detil

Ota Ward OPEN Atelier 2021

Titimangsa jeung wanci Saptu, 8 September, 21 Minggu
11: 00-17: 00
Artis anu ngiringan Satoru Aoyama, Mina Arakaki, Taira Ichikawa, Yuna Ogino, Moeko Kageyama, Reiko Kamiyama, Kento Oganazawa, TEPPEI YAMADA, Takashi Nakajima, Manami Hayasaki, Riki Matsumoto sareng anu sanésna
Fasilitas ilubiung FACTORY ART Jonanjima, Gallery Minami Seisakusho, KOCA, SANDO BY WEMON PROJECTS and others
ongkos Gratis
Pangatur / Panilitian Ota Ward OPEN Atelier 2021 Executive Committee
nakt@kanto.me (Nakajima)

Pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs Ryutaro Takahashi Collection"
-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi- "


poto: Elena Tyutina

Titimangsa jeung wanci 9 Maret (Sap) -April 4 (Surya)
9: 00-16: 30 (dugi ka 16:00 asup)
Liburan rutin: Senén (atanapi énjingna upami liburan nasional)
lokasi Aula Peringatan Ota Ward Ryuko
(4-2-1, Central, Ota-ku, Tokyo)
ongkos Dewasa 500 yen, barudak 250 yen
* Gratis kanggo 65 taun ka luhur (wajib sertifikasi) sareng di handapeun 6 taun
Pangatur / Panilitian Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

Klik di dieu pikeun detil

お 問 合 せ

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150